lunes, 10 de marzo de 2008

FER CLASSES A GENT JOVE.

El altre dia vam fer uns apartats de ensenyament de diferents nivells, que eren:

-Gent jove

-Gent gran

-Discapacitats

-Entitats



Cristina i jo vam fer una explicacio de com faríem classes a gent jove. Vam explicar com seria la distribució de la classe, de quina manera ensenyaríem les coses, com explicaríem les coses i alguna que altres coses més.

En un principi vam arribar a la conclusió que la vostra organització a la casa d'oficis era la millor manera per poder aprendre, encara així vam modificar alguna cosa.


En la distribució de la classe, vam parlar de que una bona distribució seria posar les taules tal i com les tenim aquí per poder veure el seu rendiment, els seus problemas, com utilitzen en general amb un ordinador.


Tambe vam pensar en tenir una bona organització i una bona manera d'explicar les coses, creem que per començar explicaríem als nostres alumne les rutines que de moment tinguesim durant el dia, explicaríem d'una manera ben oberta, amb un to que sigui el suficient per poder explicar i distreure una mica als alumnes per no fer-lo avorrit. Intentaríem fer les classes el més pràctique possibles per que el alumnes hi posessin mes interes, encara que aixi faríem moltes coses teòriques ja que el dinamitzador el seu treball es més teòric que pràctic. Per la part que jo começaría sería en repsassar una mica les coses bàsiques que té un ordinador com, el programes, internet, com passar cosses a discos, etc. Despres m'endinçaría mesa coses mès abançades.


En els horaris que son de 8:00 a 3:00 estem d'acord amb vosaltres en fer-lo d'una manera seguida, encar que Cristina i jo vam pensar en no tenir uns horaris tan seguits, peró vam arribar a la conclusió de si no tinguessim aquests horaris la gent no vindria.



Aquesta sería la meva proposta per poder fer classes d'informatica.



No hay comentarios: